ВПЕРШЕ В МІСТІ КАМ’ЯНСЬКЕ ОДНОЧАСНО ЗІБРАЛОСЯ СТІЛЬКИ АДВОКАТІВ

10:48, 14 окт 2019 , Новости Каменского
ВПЕРШЕ В МІСТІ КАМ’ЯНСЬКЕ ОДНОЧАСНО ЗІБРАЛОСЯ СТІЛЬКИ АДВОКАТІВ

 

 

 

За ініціативи та підтримки Ради адвокатів Дніпропетровської області та Комітету підвищення професійної кваліфікації адвокатів Дніпропетровської області в Музеї Історії міста Кам’янське відбувся семінар з підвищення кваліфікації для адвокатів, присвячений питанням адвокатської етики.

150 адвокатів зібрала в місті Кам’янське Рада адвокатів Дніпропетровської області, для того, щоб підвищити їх професійну кваліфікацію та привітати колег з професійним святом – Днем юриста, який святкують юристи в Україні 8 жовтня.

Відкрила захід Голова Ради адвокатів Дніпропетровської області Лещенко Тетяна Олександрівна, яка зазначила, що: «У цивілізованій демократичній державі невід'ємним фактором правової системи й основним недержавним інститутом захисту особистості, її прав і свобод є адвокатура. З кожним роком в Україні з’являється все більше адвокатів, адже доступ до професії є прозорим та відкритим. Кожного дня Національна асоціація адвокатів України та Рада адвокатів Дніпропетровської області осучаснюють питання доступу юристів до професії адвоката та питання підвищення кваліфікації адвокатів, адже підвищити свою кваліфікацію сьогодні адвокату можливо як в режими офлайн так і в режимі онлайн».

Лекторами на семінарі виступили адвокат, член Ради адвокатів Дніпропетровської області та Комітету з підвищення професійної кваліфікації адвокатів Дніпропетровської області Зеленяк Єгор Сергійович та адвокат, заступник голови дисциплінарної палати КДКА Дніпропетровської області Уманець Дмитро Юрійович.

На запрошення Голови Ради адвокатів Дніпропетровської області Лещенко Тетяни Олександрівни на заході була присутня видатна особа, відомий Кам’янський адвокат – Петропольська Тетяна Михайлівна, яка віддала професії адвоката понад 50 років. Тетяна Михайлівна привітала колег з професійним святом, поділилася власним досвідом та надала свої цінні поради.

 

Після завершення офіційної частини заходу адвокатам, що активно беруть участь у

заходах з підвищення кваліфікації та свого професійного рівня, та з нагоди Дня юриста Голова Рада адвокатів Дніпропетровської області Лещенко Тетяна Олександрівна вручила грамоти.

Після завершення заходу адвокати мали змогу поспілкуватися з колегами та насолодитися експозиціями Музею Історії міста Кам’янське.


 

З повагою,

Адвокат, член Комітету підвищення професійної кваліфікації адвокатів Дніпропетровської області Рукавішнікова Олена Валеріївна

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых