Чому сперечалися ветерани?

06:38, 16 окт 2019 , Новости Каменского

 

раїни від фашистських загарбників.
Тема фестивалю була повністю витримана виконавцями. Про це потурбувалися керівники районних ветеранських організацій , де пройшли такі ж районні, на яких і відбувся суворий відбір виконавців на міський фестиваль народної творчості.
Так чому ж таки сперечалися ветерани?
А тому, що з кожним роком все більше бажаючих аматорів – ветеранів приймати участь у такому важливому для них дійстві. І себе показати, людям принести задоволення.
Значно виросли виконавчі колективи в професійному рівні, збільшився кількісний склад учасників.
З’явилися нові творчі колективи такі як: «Славута»(керівник Л. Персіянова), «Українська мрія»(керівник В. Танасійчук),»Джерело»(керівник Ю. Лапаєв).
Пам’ять, вічна пам’ять про загиблих, щемне, пропущене через душі і серця виконання виступаючих колективів, солістів чи декламаторів тримали в
напрузі зал на протязі всіх чотирьох годин.
Ось хоч би згадати О.Каплю з його власним віршем «Ветеранам», Л. Орлянську та В. Сидоренко з їх авторськими творами,прекрасні ансамблі: «Дніпрянка» (керівник Л.Журавель), «Журавушка»(керівник Г. Сурмач), «Журавка»(керівник Н. Попроцька).
На фестиваль прибули гості - ветерани Петриківської районної організації ветеранів. В чудовому виконанні гості Р. Гречанової прозвучала пісня «Степом, степом».
Дуже зворушливо у виконанні Н.Зеленської звучала пісня «Ты же выжил солдат» та вірш Л. Шиманської «Последний на планете фронтовик». У виконанні В. Танасійчук прозвучала патріотична пісня «Україно, молюся за тебе».
З словами щирої подяки звернулася голова міської організації ветеранів України Л. Тесьолкіна до директора КВНЗ «Кам’янський музичний коледж» ДОР І. В. Великодної.
Такі та подібні заходи, які проводять для ветеранів ради ветеранських організацій , дуже потрібні людям поважного віку.
Н.Циганок, Л.Бакун

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и в помещении

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых