Кам’янські студенти можуть позмагатися за стипендію у 10 тисяч гривень

14:14, 16 окт 2019 , Новости Каменского

 

 

Кожен зі студентів коледжів, технікумів та закладів профтехнічної освіти Кам’янського може отримати грант у розмірі 10 тисяч гривень у межах соціального проекту «Scholarship в Україні» і спрямувати цю суму на своє навчання або на отримання додаткових знань на обраних освітніх курсах.

Мета конкурсу полягає в тому, щоб популяризувати робітничі спеціальності серед молоді. Адже на сьогодні такі професії затребувані на ринку праці і дозволяють молодим фахівцям мати стабільну та оплачувану роботу.

Участь у конкурсі для всіх студентів безкоштовна.

Завдання – написати унікальну аналітичну статтю, яка раніше не була опублікована. Обсяг роботи – 1000-3000 слів. Тема роботи: «Залучення молоді до робочих спеціальностей як тренд на українському ринку праці. Яких заходів слід вжити?». Мова написання – українська або російська. Головне, щоб робота була унікальною та суттєвою.

Готові матеріали потрібно надіслати організаторам на поштову скриньку: grant@scholarship.in.ua.

Ознайомитися с деталями проведення конкурсу та подати заявку на участь можна за посиланням: https://www.kredit-ok.com/grant-college/.

У заявці слід вказати: ПІБ, номер телефону, електронну пошту і назву навчального закладу.

Роботи оцінюватиме професійне журі. За підсумками конкурсу буде обрано 3 кращі роботи, автори яких повинні будуть їх захистити. Переможець отримає 10000 гривень, які будуть спрямовані на навчання. Учасники, що посіли 2-е та 3-є місце – заохочувальні грошові призи.

Деталі можна дізнатися за телефоном: +38(067) 622-62-82 або надіславши листа на пошту: grant@scholarship.in.ua.

Програма освітніх грантів та стажувань заснована, щоб підтримати мотивованих українських студентів, довести, що знання здатні приносити прибуток задовго до отримання диплома і допомогти їм в подальшому професійно зростати, працюючи в Україні. У світовій практиці, термін «Scholarships» означає матеріальну виплату студентам, яка присуджується на конкурсній основі за певні академічні успіхи. Здійснюється університетами або незалежними комерційними організаціями, які бажають заохотити здібних студентів.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых