Що знову? А опалення буде?

07:19, 22 окт 2019 , Новости Каменского
Що знову? А опалення буде?

 Міська влада, напередодні зриву опалювального сезону знов підтвердила тезу- Хто в міськраді працює, той у цирку не сміється! Теплі ванни для пана Білоусова напередодні місцевих виборів закінчилися. Як грім серед ясного неба- учора повідомив  ресурс "Пильний погляд".

"Про позачергову сесію міської ради попередив сьогодні на оперативній нараді в міськвиконкомі Олександр Залевський, секретар ради.

Сесія, за його словами, готується, щоб прийняти рішення щодо організації опалення в Південному районі.

Вже стало очевидним: енергопостачальники не зробили модернізацію електромереж на Соцмісті та БАМі, як мали виконати до початку опалювального сезону.

Склалась така ситуація, що частина помешкань в цих житлових масивах ще не обладнана індивідуальним електроопаленням. Причини різні: чимало мешканців скаржаться, що не встигають оформити в «електромережах» документи, необхідні для переходу на електроопалення.

Раніше міське самоврядування попереджало людей: централізованого опвалення Соцміста та БАМу від котельної «ДніпроАзоту» цього річ не буде, бо надто дорого.

Отже, позачергова сесія має вирішити нагально: яким буде опалювальний сезон на південно-східних житлових масивах Кам’янського.

Очікується збільшення фінансування міської Програми децентралізації опалення на 14,5 мільйонів гривень. Гроші планується направити на підключення житлових будинків з індивідуальним електроопаленням до електромереж.

Можливо, на позачерговій сесії міськради будуть і інші питання, розповів О. Залевський. Він нагадав посадовцям виконавчих підрозділів, щоб підготували ці можливі питання та розіслали їх депутатам міськради якнайшвидше." https://www.poglyad.info/2019/10/21/dolyu-opalennya-soczmista-ta-bamu-v-kamyanskomu-virishit-pozachergova-sesiya-miskradi/?fbclid=IwAR0mlvhlomzq0eWJNR_kkQSmPL_yUpPxNjO04LPhML4NCl-Ep2-L8bLp8dk

 

Виникає питання у городян ,- Ви ще довго плануєте у мськраді гратися з опаленням, тарифами, власними котельнями ? І наражати городян на холодомор?!

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых