Нові саджанці закопані на місці загиблих

19:58, 5 ноя 2019 , Новости Каменского
Нові саджанці закопані на місці загиблих

 

 

Про те, що через людський недогляд загинули більшість молодих дерев, посаджених представниками міської влади на загально-помпезній «толоці», газета «Событие» згадувала в минулому номері, традиційно підбиваючи підсумки озеленення Кам’янського.
Реакція на публікацію не примусила себе чекати.

ФОТО 1
На галявині біля будинку міської ради вдень 29 жовтня були висаджені нові саджанці – в ті самі лунки, де стирчали загиблі рослини.
Жінки, які закопували саджанці, висловили сподівання, що за зиму молоді рослини не загинуть, як це сталось з їх попередниками за минуле літо.

ФОТО 2
Як бачимо, горе-озеленювачі не роблять висновків з минулих помилок. Знову, як і минулого разу, в землю закопані тоненькі галузочки з ледь розвиненим коренем.
Тимчасом ще навесні, під час приготувань до «толоки» фахівці нагадували: в місцях, де за рослинами нема постійного догляду, бажано висаджувати більш дорослі рослини, з розвиненою кореневою системою, або взагалі з грудкою землі. Фахівці виявились праві, бо надто молоді рослини позасихали.

ФОТО 3
Днями біля колегіуму №16 також були закопані в землю більше десятка таких самих тонесеньких саджанців, як і біля міськради.
На цій галявині також міські менеджери саджали дерева на «толоці» 2017 року, і саджанці загинули.
Біля колегіуму «озеленювачі» навіть не поливали саджанці. Біля міськради, до речі, земля біля свіже закопаних галузок була сухою в день посадки.

На изображении может находиться: 2 человека, дерево, растение, на улице и природа

На изображении может находиться: небо, дерево, растение, трава, дом, на улице и природа

На изображении может находиться: люди стоят, небо, трава, дерево и на улице

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых