Окупанти обстріляли машину іноземного журналіста та відібрали у нього речі ㅡ Кіровоградська ОДА

08:00, 7 мар 2022 , Новости Каменского
Окупанти обстріляли машину іноземного журналіста та відібрали у нього речі ㅡ Кіровоградська ОДА

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна повідомила про напад окупантів на іноземного журналіста: бойовики обстріляли машину медійника та відібрали його речі.

Про це Марія Чорна повідомила у Telegram.

Швейцарський журналіст Гійом Бріке розповів, що був обстріляний військовими рф біля населеного пункту Водяно-Лорине Миколаївської області. 

Зі слів журналіста, після перетину українського блокпосту, він на своєму службовому автомобілі попрямував у південному напрямку і буквально через декілька хвилин був обстріляний військами окупантів з близької відстані. При цьому окупанти чітко бачили, що знак «преса» на автомобілі.

Після обстрілу журналіст одразу з‘їхав на узбіччя. Військові рф підійшли, представились та обшукали його. У медійника відібрали паспорт, 3 тисячі євро готівкою, особисті речі, шолом, відзнятий на камеру матеріал та ноутбук.

Після цього журналіста відпустили, він сів в авто та поїхав у напрямку Кропивницького, щоб отримати медичну допомогу. За словами голови ОДА, журналіст має осколкові поранення. Ввечері 6 березня він прибув до лікарні Кропивницького.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых