Росіяни штампують українські паспорти для диверсантів у захоплених містах, – ЗМІ

08:30, 7 мар 2022 , Новости Каменского
Росіяни штампують українські паспорти для диверсантів у захоплених містах, – ЗМІ

Державна міграційна служба вже визнала недійсними сотні серій паспортів та інших документів.

Джерело ZN.UA в Міністерстві внутрішніх справ України повідомило, що у захоплених окупантами містах ворог почав незаконно видавати офіційні документи України - паспорти і посвідки на проживання - російським військовим, насамперед розвідникам і диверсантам, використовуючи при цьому бланки документів захоплених місцевих підрозділів Державної міграційної служби України.

Реагуючи на такі дії ворога, Державна міграційна служба вже визнала недійсними бланки паспортів громадянина України, а також посвідок на постійне і тимчасове проживання - йдеться про сотні серій паспортів та документів.

Виявлені факти підступних дій ворога є ще одним свідченням порушення міжнародних конвенцій про правила ведення бойових дій, які чітко розрізняють категорії військових (комбатантів) і цивільних людей, забороняючи військовим зі зброєю ховатися під цивільне населення.

Раніше Україна звернулася до ЄСПЛ із заявою про введення попередніх заходів відповідно до Правила 39, що дозволяє Суду видати наказ на адресу будь-якої держави-учасниці Європейської конвенції з прав людини на час розгляду скарги про порушення цієї конвенції.

Також прокурор Міжнародного кримінального суду в Гаазі Карім Хан заявив про те, що готовий якнайшвидше розпочати розслідування російського вторгнення в Україну.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых