Шукачам роботи з особливими потребами презентували вакансії провідних роботодавців Кам’янського

11:17, 3 дек 2019 , Новости Каменского
Шукачам роботи з особливими потребами презентували вакансії провідних роботодавців Кам’янського

 

 

У межах проведення заходів до Міжнародного дня інвалідів у Кам’янському відбувся ярмарок вакансій, на якому 8 провідних роботодавців міста презентували вакансії шукачам роботи з особливими потребами.

Як повідомили у Кам’янському центрі зайнятості населення, згідно з Законом України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», для роботодавців усіх форм власності, які використовують найману працю, установлено норматив робочих місць для працевлаштування осіб з інвалідністю у розмірі 4% від середньооблікової чисельності штатних працівників за рік.

На ярмарку фахівці відділу рекрутингу Кам’янського міського центру зайнятості ознайомили присутніх з усіма наявними вакансіями для людей з інвалідністю, які заявлені роботодавцями міста. На сьогодні роботодавці створили 80 таких робочих місць для працевлаштування осіб з обмеженою працездатністю, з урахуванням рекомендацій МСЕК, професійних навичок і знань.

Захід допоміг особам з інвалідністю оперативно знайти роботу, а працедавцям у стислі терміни укомплектувати . Так, за результатами заходу, 23 з 72 безробітних зацікавились пропозиціями та залишились для індивідуальної співбесіди з керівниками кадрових служб підприємств.

На зустрічі шукачі роботи з інвалідністю активно обмінювались думками щодо того, як набути впевненості у власних силах, підвищити рівень самореалізації. Роботодавці зазначили: подібні заходи необхідні, адже вни навчають людей вирішувати проблеми адаптації громадян з інвалідністю у суспільстві.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых