Громадський транспорт Кам’янського переведений на GPS-трекери «Дозор-сіті»

16:04, 3 дек 2019 , Новости Каменского
Громадський транспорт Кам’янського переведений на GPS-трекери «Дозор-сіті»

 

 

Комунальний транспорт Кам’янського та інформаційні табло на зупинках переведені на програмне забезпечення компанії «Дозор-сіті». 2 грудня фахівці компанії спільно з керівництвом міського комунального підприємства «Інформаційні системи» презентували  міському голові Андрію Білоусову та працівникам транспортних підприємств розроблену ними навігаційну систему, а також переваги і можливості нового обладнання.

Згідно з технічним завданням програмне забезпечення, розроблене для громадського транспорту і мережі інформаційних табло міста, дозволяє дистанційно виводити на табло оперативну і коректну інформацію для пасажирів про час прибуття транспорту.

Перше інформаційне табло нового зразка було змонтовано фахівцями компанії на зупинці «Москворецька» по проспекту Тараса Шевченка. Воно оснащене широким спектром додаткових пристроїв: відображає до п’яти одиниць транспорту, що прибуває, має систему озвучування, відеоспостереження і роздачі wi-fi і навіть дозволяє зарядити мобільний пристрій.

Представник компанії «Дозор-сіті» зазначив: вони готові інвестувати в місто, встановивши такі табло за свій рахунок  і надалі вдосконалювати систему. У межах реалізації проекту камери відеоспостереження компанія встановила також у всіх трамваях.

Відслідковувати пересування громадського транспорту кам’янчани можуть online через мобільний додаток «Dozor-City»,  доступний для скачування в App Store і Google Play.

Диспетчерська програма «Дозор-сіті» багатофункціональна, дозволяє точніше відслідковувати знаходження автобусів, маршруток і трамваїв та їхній час прибуття. Управління транспорту зможе в онлайн режимі контролювати виконання графіків приватними перевізниками, формувати звіти і стежити за виконанням договірних відносин.

Технічний відділ комунального підприємства  «Інформаційні системи» у повному складі пройшов навчальний курс з монтажу GPS-обладнання на всіх типах транспорту.

Увесь комунальний і приватний громадський транспорт уже переведений на GPS-трекери «Дозор-сіті» крім одного приватного перевізника – ТОВ «Інтерспецмаркет». Влада міста звертається до керівництва фірми з вимогою не затягувати процес переобладнання транспорту нової GPS-навігацією, щоб не створювати незручності мешканцям.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых