У Кам’янському вшановували захисників України і волонтерів

09:17, 4 дек 2019 , Новости Каменского
У Кам’янському вшановували захисників України і волонтерів

 

 

Напередодні Міжнародного Дня волонтера і Дня Збройних Сил України, в  Музеї історії Кам’янського пройшли урочистості за участю міського голови Андрія Білоусова, радника Міністра оборони України Вікторії Кравчук, волонтерів, членів сімей загиблих в зоні АТО та операції Об’єднаних сил, представники міської громадської організації «Патріот-2015».

«Шість років тому ніхто навіть не думав, що на нашу землю прийде велике горе – війна. Я розумію, який біль ви відчуваєте, втративши близьку людину. Щиро співчуваю вам. Повірте, пам’ять про ваших дітей вічно житиме в серцях українців. Шановні волонтери! Дякую вам за допомогу нашій армії», – сказала Вікторія Кравчук.

Пам’ять загиблих в зоні бойових дій кам’янчан присутні вшанували хвилиною мовчання.

«Я пишаюсь тим, що у Кам’янському так багато щирих патріотів із відкритим серцем, які попри власний біль втрат і повсякденні труднощі організували потужний волонтерський рух. Дякую вам за безкорисну відданість обраній справі, за те, що у складні часи ви надаєте неоціненну допомогу державі та її громаді, несете в суспільство добро та людяність», – сказав Андрій Білоусов.

У межах заходу волонтерам та рідним загиблих героїв вручили листи подяки та нагрудні знаки «Відзнака Міністерства оборони України».

Кам’янському міському голові Андрію Білоусову радник Міністра вручила Відзнаку «Медаль за сприяння Збройним силам України». Адже міський голова регулярно відвідує бійців на передовій, щоб підтримати, передати технічне оснащення і все інше, що необхідне нашим захисникам.

На завершення заходу для всіх присутніх із творчими номерами виступив етно-гурт Кам’янського музичного коледжу «Співаночки».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых