Пройшла позачергова сесія Кам’янської міської ради

15:29, 5 дек 2019 , Новости Каменского
Пройшла позачергова сесія Кам’янської міської ради

 

 

5 грудня відбулася позачергова 38 сесія Кам’янської міської ради. Депутати розглянули 5 планових питань порядку денного.

Засідання сесії проводив секретар міської ради Олександр Залевський – Кам’янський міський голова Андрій Білоусов терміново був викликаний на нараду до Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

Першим було розглянуте та прийняте рішення про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у селищі Карнаухівка та на 10 мікрорайоні лівобережжя під будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту. Дане питання потребувало термінового розгляду – пояснив секретар міської ради, адже будівництво цих спортивних об’єктів фінансується з державного бюджету і прийняте на сесії рішення дозволить отримати необхідні кошти вже до кінця поточного року.

Наступними розглянули і прийняли питання щодо створення у місті шляхом реорганізації некомерційних комунальних підприємств міської ради – дитячої лікарні та стоматологічної поліклініки.

«Завдяки тому, що прийняли рішення про перетворення лікарень в неприбуткові підприємства, ми до кінця року зможемо укласти договір з національною агенцією для фінансування цих закладів з державного бюджету з нового року», – сказав Олександр Залевський.

Депутати одноголосно підтримали рішення про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади Кам’янського юридичних осіб та закріпленого за ними майна, що належить Карнаухівській селищній раді. Це обумовлено тим, що рішенням минулої сесії міської ради селище приєднали до складу міста як старостинський округ і вже з нового року усі заклади Карнаухівки фінансуватимуться з міського бюджету.

Ухвалили й рішення стосовно обслуговування доріг в місті у зимовий період та закупівлі необхідного обсягу піщано-соляної суміші.

Секретар міської ради подякував депутатам, які брали участь у позачерговій сесії міської ради і наголосив: усі ці питання були дійсно невідкладними.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых