Команда Центру молодіжних ініціатив Кам’янського – учасник Форуму «Змінотворці»

05:16, 6 дек 2019 , Новости Каменского
Команда Центру молодіжних ініціатив Кам’янського – учасник Форуму «Змінотворці»

 

 

 

Всеукраїнський Форум зібрав у столиці біля 50 учасників молодіжного руху із різних областей України. Кам’янське представляли 4 активісти Центру молодіжних ініціатив на чолі з директором установи Катериною Боровик.

На Форумі учасники ознайомлювалися з поточними реформами в країні та спілкувалися з лідерами у різних сферах, які є ініціаторами трансформаційних процесів, спрямованих на розвиток України. Крім цього програма Форуму передбачала ряд воркшопів від експертів неурядового сектору України, під час яких молоді лідери змогли розвинути власні змінотворчі компетентності, а також вдосконалити свої навички в написанні грантових проєктів. Загалом із молоддю працювали 15 досвідчених експертів.

Протягом трьох днів учасники Форуму навчалися і ділилися досвідом, мережувалися та брали участь у конкурсах, були активними, енергійними та допитливими.

Учасники від Центру молодіжних ініціатив Кам’янського поділилися: попри те, що програма Форуму була вкрай насичена, організатори зуміли збалансувати її так, що три дні минули швидко і захопливо. Кожен із молодих активістів зумів винести для себе нові та корисні знання.

Юні кам’янчани висловили подяку організаторам Форуму і зазначили: своїм особистим прикладом тренери дійсно надихають молодь змінювати країну на краще.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых