У Кам`янському затримано місцевого жителя за посягання на життя поліцейського

12:43, 5 июл 2022 , Новости Каменского
У Кам`янському затримано місцевого жителя за посягання на життя поліцейського

Злочин стався ввечері 3 липня, коли 33-річний поліцейський повертався додому. У дворі будинку до нього підійшов місцевий житель та почав нецензурно лаятись. Поліцейський зробив йому зауваження, на що чоловік вибіг з «коктейлем Молотова».

Правоохоронець отримав легкі ушкодження ніг, а чоловіка затримали.

Про це повідомили в пресслужбі Нацполіції області.

Правоохоронець одразу зателефонував на лінію «102» та спробував заспокоїти нападника. Однак підозрюваний не відреагував на звернення та кинув у нього пляшку з "коктейлем". Після цього поліцейський та працівники сектору реагування патрульної поліції, які прибули за викликом, затримали нападника.

Його особу встановили  - ним виявився 37-річний неодноразово судимий місцевий житель.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых