Тіло не виявлено: на Дніпропетровщині тривають пошуки зниклого 6-річного хлопчика

12:00, 12 июл 2022 , Новости Каменского
Тіло не виявлено: на Дніпропетровщині тривають пошуки зниклого 6-річного хлопчика

Водолази-рятувальники здійснили пошук ймовірно потонулої дитини.

11-го липня о 10:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від співробітників поліції про те, що у Дніпровському районі, село Проточі на каналі Дніпро–Донбас, ймовірно потонула дитина.

За повідомленням направлено Водолазно-рятувальну групу Аварійно-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону Спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця виклику водолази-рятувальники на човні обстежили 200 000 кв. м надводної акваторії та за допомогою водолазно-рятувального спорядження обстежили 800 кв. м, на глибині 3-6 м водойми.

Тіло дитини, яка перебуває у розшуку, не виявлено.

До пошукових робіт залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця аварійно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС.

Нагадаємо, 7 липня малолітній хлопчик пішов з місця мешкання в селі Проточі Царичанського району та до теперішнього часу не повернувся.

11 червня до пошуків хлопчика приєдналися водолази та рятувальники ДСНС.

Як повідомляє прес-служба поліції, до розшуку дитини залучені поліцейські всіх відділень Дніпра та курсанти Дніпровського державного університету внутрішніх справ.

П’яту добу триває пошук 6-річного хлопчика із села Проточі Царичанського району. Поліцейські, курсанти, волонтери, представники самооборони продовжують прочісувати ліси, села, поля, всі інші місця, де може перебувати дитина. Пошук маленького Василя триває.

Якщо ви володієте будь-якою інформацією про місце перебування Василя Подкуйко, можливо бачили схожу за прикметами дитину, прохання повідомити до поліції за телефонами: 102, (096) 884 83 94.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых