У Кам’янському пройшла загальноміська толока

20:00, 20 апр 2019 , Новости Каменского

 

20 квітня у Кам’янському в межах Дня довкілля відбулася загальноміська толока. Депутати міської ради, працівники державних і приватних установ, комунальні служби міста та активні кам’янчани озеленювали і впорядковували територію. Разом з колегами у всіх трьох районах міста молоді дерева саджав Кам’янський міський голова Андрій Білоусов.

Стартувала акція на лівому березі біля нового стадіону «Надія». Цей інфраструктурний об’єкт відкрили нещодавно, і він потребує озеленення. Поруч зі спортмайданчиком висадили алею беріз, лип і горобини. Наступною локацією стала зелена зона поруч з Кам’янською міською радою. 
Молодими деревами, кущами та квітами урізноманітнили і зону відпочинку Південного району по проспекту Конституції.

У всіх мешканців була можливість через районні адміністрації взяти посадковий матеріал для озеленення своїх дворів. Допомогу місту в придбанні саджанців надав ПАТ «Дніпровський металургійний комбінат». Співробітники підприємства також приєдналися до загальноміської толоки.

«В межах акції по місту було висаджено біля 4-х тисяч молодих дерев і 6 тисяч кущів. Тепер головне ̶ доглядати і зберегти всі зелені насадження, а також утримувати місто в належному санітарному стані. Дякую всім, хто приєднався до нашої щорічної екологічної акції», ̶ сказав Андрій Білоусов.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых