Сайт "Миротворець" заявив, що закриває сервери центру

12:10, 10 дек 2019 , Новости Каменского
Сайт "Миротворець" заявив, що закриває сервери центру

Центр "Миротворець" заявив, що зупиняє свої сервери, а доступ до даних тимчасово матимуть лише окремі категорії користувачів.

 "Сьогодні, 10.12.2019, о 18:00 на радість потворам від медіяблятьства, бойовикам та російським найманцям, а також на вимогу деяких об’єктивних обставин ми повністю зупиняємо сервери Миротворця, а саме: сайт myrotvorets.center та всі його дзеркала.

Доступ до відомостей про об’єкти нашого дослідження у розділі Чистилище буде тимчасово забезпечений лише для окремих категорій користувачів на визначеному закритому ресурсі".

 "Миротворець" зазначає, що всі інші проекти центру працюватимуть і надалі у відкритому і доступному режимі. Це, зокрема, IDentigraF – система розпізнавання, Myrotvorets news, Радіо "Миротворець".

Причини закриття серверів "Центру Миротворець" не пояснюються.

 Центр "Миротворець" – організація і веб-сайт, що збирає і публікує інформацію про людей і організацій, дії яких, за оцінкою центру "Миротворець", "мають явні ознаки злочинів та правопорушень, і спрямовані на підрив Державного суверенітету та територіальної цілісності України".

Станом на жовтень 2019 року у базі даних "Миротворця", заснованій у 2014 році, було близько 192 тисяч осіб.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых