У Кам'янському 26-річний чоловік намагався дати хабар поліцейському

17:07, 10 авг 2022 , Новости Каменского
У Кам'янському 26-річний чоловік намагався дати хабар поліцейському

За надання хабаря поліцейському у Кам`янському затримали 26-річного чоловіка.

За десять тисяч гривень порушник намагався уникнути адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

9 серпня о 12:10 при патрулюванні території району поліцейські звернули увагу на водія мопеду, який рухався без мотошолому та не користувався покажчиками повороту під час зміни напрямку руху. Інспектори зупинили водія та встановили, що 26-річний чоловік керує транспортним засобом з явними ознаками сп’яніння.

Під час складання адміністративних матеріалів, аби уникнути відповідальності за порушення, чоловік запропонував поліцейським хабар. Правоохоронці попередили його про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, однак чоловік поклав гроші до службового автомобіля. Щоб задокументувати даний факт, поліцейські викликали на місце події слідчо-оперативну групу.

За погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до чотирьох років.

джерело

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых