Росія вдарила по Дніпропетровщині: є загиблі та постраждалі (фото)

08:30, 11 авг 2022 , Новости Каменского
Росія вдарила по Дніпропетровщині: є загиблі та постраждалі (фото)

У ніч проти 11 серпня російська армія знову обстріляла Дніпропетровщину. Загинуло двоє людей, дев'ятеро поранені, серед них 13-річна дівчинка.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

Нікопольський район ворог тричі обстріляв з "Градів", зафіксовано 120 прильотів. У Нікополі двоє людей загинули, семеро поранені, у тому числі дитина.  У місті понівечені понад 40 багатоповерхівок. П’ять квартир зруйновані.

Рятувальники розбирають завали і шукають людей. Пошкоджені три школи, кілька магазинів, гаражі та автівки. Перебита лінія електропередачі. Без світла понад 6 000 містян.

У Червоногригорівській громаді є руйнування у 14 будинках, зачепило амбулаторію, магазин та стадіон. До тисячі людей без електрики. 

У Криворізькому районі під вогонь російських "Ураганів" потрапила Зеленодольська громада. Сталося кілька пожеж. Люди не постраждали.

У Синельниківському районі ворог ударив по Великомихайлівській громаді. Пошкоджені млин та будинки. Постраждало подружжя - жінка у лікарні. 

У Дніпровському районі "приліт" ракети. Масштаби руйнувань з’ясовують.

Доповнено 8:50

У Нікополі Дніпропетровської області рятувальники дістали з-під завалів ще одного загиблого через російський обстріл. Кількість жертв збільшилася до трьох.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

"Нічна російська атака на область забрала життя трьох людей, дев'ятеро поранені, четверо з них у лікарні", - написав він.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых