У Кам'янському районі викрито криворожанина, який організував збут психотропних речовин

13:30, 11 авг 2022 , Новости Каменского
У Кам'янському районі викрито криворожанина, який організував збут психотропних речовин

На території Кам'янського району викрито учасників наркоугруповання, які збували метамфетамін. Організатором був мешканець Кривого Рогу.

Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура.

Прокуратура затримала та повідомила про підозру організатору та учаснику групи за фактом незаконного перевезення, зберігання психотропних речовин з метою збуту, за попередньою змовою групою осіб.

За даними слідства, 41-річний мешканець Кривого Рогу налагодив схему зі збуту психотропної речовини — метамфетаміну на території Кам’янського району на Дніпропетровщині. Для здійснення збуту метамфітаміну організатор залучив 19-річного чоловіка.

Прийняття так званих замовлень здійснювалось на «робочі» телефонні номери, збут покупцям проходив «з рук в руки», оплата проводилась готівкою, а отримані грошові кошти підозрювані розподіляли між собою.

У ході 16 санкціонованих обшуків вилучено майже 200 сліп-пакетів з психотропною речовиною, шприци з ацетильованим опієм, комп’ютерну техніку, мобільні телефони, грошові кошти та чорнові записи, що підтверджують злочинну діяльність.

Учасників групи затримано в порядку ст. 208 КПК України. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів — тримання під вартою.

За даними обласної прокуратури, чоловікам загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією усього майна.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых