У дуже важкому стані: стало відомо, як почуваються постраждалі від ракетного удару по Чаплиному

09:30, 26 авг 2022 , Новости Каменского
У дуже важкому стані: стало відомо, як почуваються постраждалі від ракетного удару по Чаплиному

24 серпня, російська армія завдала ракетних ударів по селищу Чаплине на Дніпропетровщині. Внаслідок ворожої атаки, загинуло 25 людей.

Ще 31 особа постраждала. Стало відомо, у якому вони стані.

Як повідомила заступниця директора департаменту охорони здоров‘я Дніпропетровської ОВА Тетяна Квітницька, наразі допомога постраждалим надається у лікарнях. Є пацієнти важкі, є середньої важкості. За її словами, всі люди дістали черепно-мозкові травми, переломи кінцівок, осколкові поранення, опікові травми. Також – тяжкі психологічні реакції.

Тетяна Квітницька зазначила, що серед постраждалих четверо дітей. Троє з них перебувають у важкому фізичному та психологічному стані.

– Зараз наші зусилля зосереджені на дітях. Троє перебувають у важкому стані. І всі вони мають сильну стресову реакцію, зараз знаходяться у тяжкому психологічному стані. Окрім великого стресу, дітки мають вибухово-осколкові поранення, опіки, переломи, – повідомила Тетяна Квітницька. У дуже важкому стані – 13-річний хлопчик, якого дістали з під завалів будинку, після першої атаки на Чаплине.

Він знаходиться у лікарні в Дніпрі. В спільноті Придніпровської залізниці у Facebook повідомили, що зруйнований будинок належав працівникові станції Ниждніпровськ-Вузол Сергію Реві.

Під завалами опинилися двоє його синів, 11-ти та 13-ти років, і дружина. Молодший син, на жаль, загинув.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых