Сили ППО збили 5 ракет, які ворог скерував на Дніпро

12:06, 3 сен 2022 , Новости Каменского
Сили ППО збили 5 ракет, які ворог скерував на Дніпро

Окупанти продовжують атакувати Дніпропетровську область. Так, у ніч на 3 вересня вони били по Дніпровському, Нікопольському та Криворізькому районах. Наші сили ППО збили о другій годині 5 ракет, які рашисти запустили по Дніпру.

Через падіння уламків сталися 4 пожежі у кількох громадах. Там пошкоджено сільськогосподарську техніку (культиватор, жатку та два причепи до трактора. Про це повідомляє Микола Лукашука, голова Дніпропетровської обласної ради.

"В Нікопольському районі було влучання на відкриту територію. Руйнувань і жертв немає. Марганську громаду ворог накрив «Градом». Пошкоджено два приватні будинки, 2 господарчі споруди, гараж й кілька газопроводів. На території гаражного кооперативу сталося займання, вигоріло 30 м² території. Нині пожежу ліквідовано. У Криворізькому районі ворог обстріляв Широківську громаду. Пошкоджено один житловий будинок, люди не постраждали. В інших районах області ніч минула спокійно. Окупантів на Дніпропетровщині немає і не буде", – написав Микола Лукашук.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых