Піротехніки Дніпропетровщини знищили 30 одиниць сучасних боєприпасів

16:00, 7 сен 2022 , Новости Каменского
Піротехніки Дніпропетровщини знищили 30 одиниць сучасних боєприпасів

Протягом 6 вересня піротехніки Дніпропетровщини двічі залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів на території області. Небезпечні знахідки виявляли у Синельниківському та Криворізькому районах.

Всі їх знешкодили шляхом контрольованого підриву, повідомили у пресслужбі ДСНС області.

Зранку, о 06:30, на відкритій території села Великомихайлівка Синельниківського району було виявлено 29 одиниць сучасних касетних бойових елементів КОБЕ-3Б30 від РСЗВ «Торнадо-С».
Трохи пізніше, о 09:45 на, площі Енергетиків Зеленодольська Криворізького району надзвичайники виявили сучасний касетний бойовий елемент 9Н210 від РСЗВ «Ураган». Піротехніки знищили знайдені боєприпаси шляхом контрольованого підриву.

Рятувальники вкотре закликали мешканців регіону, особливо жителів тих громад, що потрапляють під ворожі обстріли, бути вкрай уважними та обережними.

«При виявленні підозрілих предметів ні в якому разі не торкайтеся їх, не намагайтесь перенести або розібрати, відійдіть від місця знахідки на безпечну відстань та зателефонуйте до Служби порятунку за номером «101» або до Національної поліції за номером «102», – наголосили надзвичайники області.

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых