Опівдні окупанти «привітали» ще одне місто-іменинник на Дніпропетровщині - Зеленодольськ

17:20, 10 сен 2022 , Новости Каменского
Опівдні окупанти «привітали» ще одне місто-іменинник на Дніпропетровщині - Зеленодольськ

Вдень 10 вересня окупанти обстріляли з «Ураганів» місто Зеленодольськ Криворізького району Дніпропетровщини. Поцілили по промисловому підприємству. Минулось без руйнувань та постраждалих.

«Опівдні окупанти «привітали» ще одне місто-іменинник на Дніпропетровщині - Зеленодольськ. Замість феєрверків - «Урагани», замість побажань - обстріл промислового підприємства. Минулось без руйнувань та постраждалих". Про це повідомив голова обласної ради Микола Лукашук.

"Зеленодольськ - місто в Криворізькому районі, яке потерпає від обстрілів чи не найбільше. Воно мужньо витримує удари та протистоїть ворогу.

Бажаю місту та його мешканцям витримки, нездоланності, віри в Перемогу, миру. Будьте певні, після нашої Перемоги Зеленодольськ ми відбудуємо в повному обсязі»

Нагадаємо, що вночі військові рф також «привітали» Дніпро двома крилатими ракетами, одну з яких було збито над Синельниківським районом, а інша влучила у виробниче підприємство та склад у Дніпровському районі. 

Зазначимо, що Дніпро та Зеленодольськ сьогодні святкують День міста. Обласному центру виповнилося 246 років, а Зеленодольськ відзначає свою 61 річницю.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых