У Кривий Ріг прилетіли вісім російських крилатих ракет - Офіс президента

19:48, 14 сен 2022 , Новости Каменского
У Кривий Ріг прилетіли вісім російських крилатих ракет - Офіс президента

Російські війська направили максимальну кількість своєї зброї на гідротехнічні споруди. У Кривий Ріг сьогодні прилетіли попередньо вісім російських крилатих ракет.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

Це терористичний акт проти наших людей, проти конкретного міста. Адже ракети прицільно летять у споруди, які мають критично важливе значення в життєзабезпеченні людей.

"Сьогодні російські війська направили максимальну кількість своєї зброї на гідротехнічні споруди. Мета очевидна – спроба створити надзвичайну ситуацію. Їм не важливо, чи залишаться люди без води, чи місто опиниться у воді. Їм потрібна наша паніка, у якій важко приймати рішення. Тому не панікуємо. Вже зараз Служби ліквідовують наслідки ракетних ударів, а на місці координує роботу військова адміністрація", - зазначив він.

Тимошенко наголосив, що головне, що потерпілих серед мирного населення немає, а інше – відновимо.

"Ситуацію тримаємо під контролем", - підсумував він.

"Кривий Ріг. Російські терористи, як звичайні боягузи, вдарили по місту в якості помсти за успіхи ЗСУ на Харківщині. Вам це не допоможе, дрібнота російська. Все буде Україна", - прокоментував ракетні обстріли Кривого Рогу голова Офісу президента Андрій Єрмак. 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых