Значні дощі та грози: завтра в області очікується погіршення погодних умов

14:41, 17 сен 2022 , Новости Каменского
Значні дощі та грози: завтра в області очікується погіршення погодних умов

У зв’язку з переміщенням активного циклону 18 вересня у Дніпропетровській області очікуються значні дощі з грозами.

 За даними метеорологів, очікується кількість опадів 20-30 мм (І рівень небезпеки, жовтий), вдень посилення вітру до 15-20 м/с. 

За інформацією Українського гідрометеорологічного центру, впродовж суботи та неділі на територію України виходитиме циклон з південного заходу, найбільш активно його вплив буде відчуватися у неділю.

Він принесе дощі різної інтенсивності, подекуди вони супроводжуватимуться грозами та поривами вітру, а на високогір'ї вже може спостерігатися і мокрий сніг.

Тож, 17-18 вересня в Україні очікується ускладнення погодних умов: пройдуть дощі з грозами, вдень 18 вересня у більшості областей прогнозується посилення вітру до 15-20 м/с. У суботу місцями в центральних, Одеській та Миколаївській областях, у неділю у західних, північних та центральних областях пройдуть значні дощі (кількість опадів 20-30 мм), у Карпатах сильний дощ, на високогір'ї з мокрим снігом (кількість опадів 40-50 мм).

Температура вночі становитиме  +7...+12°, вдень +13...+20°, на півдні та сході країни вночі +12...+18°, вдень +21...+28°; на високогір'ї Карпат вночі та вдень 0...+5.

19 вересня почнеться поступове припинення опадів та явищ; зниження температури на 2-5°.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых