Ракетний удар по Дніпру: під завалами шукають дітей

11:45, 29 сен 2022 , Новости Каменского
Ракетний удар по Дніпру: під завалами шукають дітей

На місці ракетного удару в Дніпрі рятувальники продовжують розбирати завали. Під ними шукають безвісти зниклих дітей семи і дев'яти років.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента України Кирило Тимошенко.

З-під завалів одного з пошкоджених будинків вдалося врятувати дівчину 12 років.

"Росіяни цілили в автовокзал, недалеко від нього залишилася вирва діаметром сім метрів, пошкоджено будівлю. Постраждали, як завжди, 61 приватний будинок, один багатоповерховий, десятки автомобілів, пошкоджена лінія електропередач, в результаті чого 220 абонентів поки без світла", - зазначив Тимошенко.

Що стосується автовокзалу Дніпра – станом на 7:30 він працює. Про це повідомив голова профспілки автомобілістів і перевізників Дніпропетровської області Михайло Тонконогий:

«Ворог вдарив по об'єкту поруч із автовокзалом. Пошкодження отримала будівля автовокзалу, а також понад 40 автобусів, які перебували на території на нічній стоянці перед відправленнями.

Всі відправлення міжміського та приміського сполучення та міжобласні рейси виконуються практично без затримок. Єдине що, можуть відправлятися не зі звичних платформ, так що потрібно звернути увагу на платформи відправлення.

Робота кас відновлена, але деякі касові зони все ще закриті. Щоб уникнути черг на працюючих касах, рекомендуємо купувати квитки онлайн на сайті 24bus.com.ua».

Нагадаємо, у результаті ракетного удару загинуло щонайменше три людини, серед них - дитина. Ще п'ятеро - поранені.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых