Тепло, дощі та магнітні бурі: погода в Україні на вихідні 1-2 жовтня

18:00, 1 окт 2022 , Новости Каменского
Тепло, дощі та магнітні бурі: погода в Україні на вихідні 1-2 жовтня

На вихідних 1-2 жовтня атмосферні фронти та циклон принесуть в Україну опади, тому у більшості областей пройдуть дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Дощ вже найближчої ночі очікується у східних областях, а протягом доби – у західних. Вдень дощитиме і на півночі країни та у Вінницькій області. На решті території істотних опадів не передбачається.

Вночі та вранці місцями утворюватиметься туман.

Жовтень розпочнеться теплою погодою. Температура вночі становитиме +9...+16°, вдень +20...+27°, у західних та північних областях +16...+21°. Вітер 1 жовтня буде переважно південно-західний, 7-12 м/с.

В наступні дві доби дощі пройдуть в більшості областей. 2 жовтня на Правобережжі, а 3 жовтня на Лівобережжі місцями ймовірні пориви вітру 15-20 м/с.

Температура вночі становитиме +6...+13°, вдень +10...+15°, в неділю в східних та південних областях +17...+22°.

В Одеській та Запорізькій областях 1-2 жовтня переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Синоптик Наталія Діденко попереджає про сильну магнітну бурю 1 жовтня, яка може спричинити погіршення самопочуття. 2-3 жовтня її інтенсивність зменшиться.

У Кам'янському, згідно з даними сайту sinoptik.ua, завтра очікується тепла і суха погода з хмарами та сонячними проясненнями. Тому, якщо ви хотіли щось робити на свіжому повітрі, краще спланувати це на завтра.

Температура повітря найближчої ночі становитиме близько +17°, протягом дня +21...+24°. Вітер буде південний та південно-західний, 2-6 м/с.

А ось у неділю протягом усього дня очікується дощ, який після обіду може посилитися. Температура протягом доби становитиме +16...+18°. Вітер очікується південний та південно-західний, а ввечері західний, 3-7 м/с.

У понеділок знов прогнозуються дощ і суттєве зниження температури.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых