Мешканців Дніпропетровщини закликають реагувати на кожен сигнал повітряної тривоги

18:00, 3 окт 2022 , Новости Каменского
Мешканців Дніпропетровщини закликають реагувати на кожен сигнал повітряної тривоги

На тлі успіхів ЗСУ окупанти посилюють обстріли, тому вкрай необхідно дотримуватись правил безпеки під час війни. Особливо зараз, коли ЗСУ звільняють українську землю.

На цьому наголошує голова обласної ради Микола Лукашук.

«Останні кілька днів у ворога істерика. В їхніх пабліках стоїть стогін щодо звільнення Збройними силами України Лиману, дій ЗСУ на Херсонщині, невдоволення військовим керівництвом рф тощо.

Вони виправдовують невдачі на фронті дурістю своїх генералів. Ви ж читали один з останніх дописів кадирова, в якому він провину за Лиман поклав на генерала-полковника лапіна?.. Там суцільна істерія. Вони намагаються хоч якось пояснити все це своїй публіці, але не дуже вдається.

Тому окупанти починають обстрілювати нас сильніше. Минулого тижня росіяни кілька разів випускали по Дніпру «Іскандери» і Х-22. Нині понеділок почався з чергового ракетного удару по Дніпровському району. Про регулярні обстріли Нікопольського і Криворізького районів годі й говорити», - підкреслив очільник облради.

Звертаючись до мешканців Дніпропетровщини, Микола Лукашук вкотре закликав їх ходити в укриття, в паркінг чи дотримуватися правила двох стін під час повітряної тривоги:

«Ворог витрачає мільйони доларів на терор мирних українців. Ці нелюди не зупиняться ні перед чим. 

Так, Україна переможе. Але це не станеться завтра, як би нам того не хотілося. Війна триває, щодня, щохвилини.

Наші військові роблять все можливе і навіть більше, щоб захистити кожного українця. Але ми всі теж маємо бути обачними. Реагуємо на сирени, кожна з них – сповіщення про потенційну загрозу. Пам‘ятайте про це і будьте обережними».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых