В Кам'янському автомобіль збив жінку: постраждалу госпіталізували у вкрай важкому стані

17:00, 3 окт 2022 , Новости Каменского
В Кам'янському автомобіль збив жінку: постраждалу госпіталізували у вкрай важкому стані

3 жовтня, на проспекті Аношкіна в Кам'янському автомобіль збив жінку.

Як повідомила завідувачка Кам'янської міської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариса Биданцева, у вкрай важкому стані постраждалу доправили до лікарні швидкої медичної допомоги.

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду надійшло до Єдиної центральної диспетчерської «103» о 09:44. На виклик виїхала бригада Центральної підстанції Кам'янської станції обласного центру ЕМД та МК, яка дісталася до місця аварії вже за 6 хвилин. 

У 37-річної жінки діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, закритий перелом обох гомілок та низку інших травм. Після надання екстреної меддопомоги постраждалу госпіталізували. Вже о 10:09 вона була доставлена до Кам’янської ЛШМД.

«Ми завжди кудись поспішаємо, часто не дивимось, куди біжимо, і цей біг зупиняє якийсь автомобіль, який також поспішає. А результати дуже плачевні, – зазначає Лариса Биданцева. – Бригада відпрацювала чітко, швидко, злагоджено. А населенню хочеться побажати: бережіть своє життя».

джерело

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых