Гороскоп на 17 жовтня для всіх знаків зодіаку

09:30, 17 окт 2022 , Новости Каменского
Гороскоп на 17 жовтня для всіх знаків зодіаку

Не найвдаліший день для будь-яких починань – як професійних, так і господарсько-побутових.

Будь-які плани, складені цього дня, так і залишаться рядком на папері – виконати їх з об'єктивних причин не вдасться. Можна вчитися і навчати, передаючи накопичені знання та досвід іншим, збирати й накопичувати інформацію, аналізувати факти, що стали відомими. Спілкування з людьми у своєму оточенні краще звести до мінімуму – велика ймовірність серйозних конфліктів.

Овен (21.03 – 20.04)

По моральну підтримку сьогодні треба звертатися до друзів: з ними можна буде поговорити на будь-які теми, згадати кумедні події зі спільного минулого, а заразом і отримати слушну пораду.

Телець (21.04 – 21.05)

Під час вирішення важливого професійного завдання зосередьтеся на фактах, які люб'язно надасть вам підсвідомість: ви обов'язково згадаєте, яким чином вже відповідали на подібне запитання.

Близнята (22.05 – 21.06)

Не дозволяйте людям, які вас оточують, сісти вам на голову і звісити ноги – особливо це стосується колег, але й близькі люди сьогодні навряд чи будуть соромитися, обтяжуючи вас своїми проблемами.

Рак (22.06 – 22.07)

Знайти відповідь на важливе запитання вдасться лише тим, хто правильно його сформулює, інакше доведеться блукати від однієї версії його вирішення до іншої, але всі вони виявляться однаково безнадійними.

Лев (23.07 – 21.08)

Про що б не попросила вас близька людина – друг чи знайомий, намагайтеся не відмовляти їй у допомозі: можливо, в її долі треба буде взяти участь матеріально, а можливо, й морально.

Діва (22.08 – 23.09)

Не варто нікому брехати, навіть якщо вас до цього примушуватимуть обставини: обман дуже швидко вийде назовні, а ви надовго – а, можливо, й назавжди – розпрощаєтеся зі своєю репутацією.

Терези (24.09 – 23.10)

Стосунки з близькою людиною можуть вийти на новий рівень: наприклад, ті, хто давно – але, на жаль, без бажаного результату – зустрічаються, можуть розраховувати на довгоочікувану пропозицію руки й серця.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Ставши володарем чужої таємниці, не поспішайте розповідати про неї іншим людям, навіть якщо вам здаватиметься, що вона тягне на повноцінну сенсацію – як результат, ви можете втрапити в неприємну історію.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Однією з найбільш затребуваних якостей для людей вашого знака сьогодні стане щедрість: що більше ви віддасте, то вагомішою буде віддача: вищі сили вміють бути вдячними.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Зайва балакучість ще нікого не доводила до добра – вам варто сьогодні пам'ятати про цю нехитру істину: менше кажіть, якщо, звісно, не хочете, щоб ваші секрети дізналися всі навколо.

Водолій (21.01 – 18.02)

Від важливих справ сьогодні бажано відмовитися, а щоб не втрачати дорогоцінний час, займіться наведенням ладу в робочих паперах – останнім часом ви неабияк закинули документацію.

Риби (19.02 – 20.03)

Небажано гальмувати на шляху до важливої професійної мети: вам може здатися, що дорога до неї нескінченна, а насправді залишилося зробити лише кілька кроків, щоправда, вони вимагатимуть зусиль.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых