Осінній рецепт: гарбузовий хліб із вершковим сиром
Якщо у вас ще немає улюбленого рецепту з гарбуза, спробуйте цей. Не можна пропустити сезон гарбуза, так нічого і не приготувавши з цього смачного та гарного продукту. Зараз саме час спробувати щось оригінальне.
Складники
Для тіста:
- гарбузове пюре — 1 склянка
- яйце — 1 шт
- світло-коричневий цукор – 150 г
- олія — 50 г
- сметана — 60 г
- ванільний екстракт – 1 ч. л.
- борошно — 150 г
- розпушувач — половина ч. л.
- харчова сода – половина ч. л.
- сіль — чверть ч. л
Для вершкової начинки
- яйце — 1 шт.
- вершковий сир – 100 г
- цукор — 50 г
Приготування:
Приготуйте тісто
Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть форму для випікання хліба олією, відкладіть убік. У великій мисці змішайте гарбуз, яйце, коричневий цукор, олію, сметану та ванільний екстракт. Змішайте борошно, розпушувач, харчову соду, сіль, потім змішайте вологі складові з сухими. Вилийте дві третини тіста у форму.
Приготуйте начинку
Збийте вершковий сир, цукор та яйце в мисці. Вилийте начинку зверху тіста, акуратно розподіляючи її лопаткою. Зверху також акуратно розподіліть тісто, що залишилося. Випікайте 45-50 хвилин або поки зубочистка не виходитиме практично чистою. Остудіть хліб у формі протягом 15 хвилин, перш ніж дістати.
Смачного!
за матеріалами ТСН
Популярное
Як працюватиме громадський транспорт в Кам'янському на Великдень та у поминальні дні
11:17, 1 май 2024
16:14, 26 апр 2024
У Кам'янському відбулось засідання щодо пошкоджених внаслідок російських обстрілів будинків
08:37, 1 май 2024
19:09, 9 июл 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0