Офіційно: території Миколаївської та Херсонської областей на правому березі Дніпра вільні від російських окупантів

09:33, 12 ноя 2022 , Новости Каменского

11 листопада увійшло до історії як звільнення частини півдня України від загарбників. А також повернення під контроль України Херсону - єдиного областного центру, який був окупований російськими військами з початку повномасштабного вторгнення 24 лютого.

До українських військових, які звільняли Правобережжя, звернувся Командувач військ оперативного командування "Південь" генерал-майор Андрій Ковальчук: 

"Шановні бойові побратими!

Від щирого серця вдячний ВАМ за потужну бойову роботу, за беззавітну службу і безмежну довіру. ВАШІ майстерність і витримка, ВАШІ відданість і патріотизм, єдність сили і мудрості, - це складові переконливого успіху на полі бою і основа нашої Перемоги, до якої спрямовані всі НАШІ прагнення і зусилля.

Звільнення правобережжя Дніпра, захід в Херсон – це знакова подія, до якої кожен з ВАС причетний особисто. ВАШ історичний внесок не можливо переоцінити. Вдячний, що почули, що повірили і пліч-о-пліч тримали оборону, не шкодуючи сил та здоров’я рушили вперед, впевнено і звитяжно нищили ворога і продовжуєте невтомно наближати велику Перемогу.

Із вірою в кожного з ВАС, надією на краще і щирою любов’ю до Батьківщини я особисто в єдиному з ВАМИ строю, віддаватиму всього себе задля здобуття Перемоги. Бо це є справа честі кожного воїна-захисника рідної землі.

Наш гарт, наша незламність, наша міць і відвага – це запорука наших успіхів. Ворогу нас не зламати, бо ми – єдині, і ми захищаємо своє - найдорожче, священне.

Разом до Перемоги із вірою і честю!
Слава Україні!"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых