Кам’янський район: рятувальники розмістили для населення підказки у вигляді QR-кодів з інформацією про те як діяти у випадку аварійних відключень

13:24, 6 янв 2023 , Новости Каменского

ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

У зв’язку з масованими ракетними ударами країни агресора по інфраструктурі та об’єктам енергозабезпечення держави, населення зіткнулось з проблемами у відключенні електроенергії, тепла та водопостачання. Багато хто з громадян не був готовий до довготривалих відключень.

Тож, 6-го січня, інспекторський склад Кам’янського районного управління Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області провели розповсюдження QR-кодів та пам'яток з корисною інформацією щодо дій населення у разі відключення тепло-, водо- та електропостачання.

Дані наліпки розповсюджували на вулицях, автобусних зупинках, в приміщеннях та на видимих місцях ззовні магазинів, відділень аптек, пошти, кав'ярень та в інших об'єктах перебування великої кількості людей міста Верхньодніпровськ та селища міського типу Кринички. Метою даного заходу було охопити якомога більшу кількість громадян заради їх безпеки.

Тож, якщо побачили таку наліпку від рятувальників достатньо дістати свій смартфон або інший гаджет та відсканувати QR-код, для того щоб ознайомитися з корисною інформацією.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых