У Кам’янському засудили злодія-рецидивіста

17:10, 23 янв 2023 , Новости Каменского

Баглійський райсуд засудив місцевого жителя за систематичні крадіжки мобільних телефонів у городян. Відповідний вирок опубліковано у Єдиному реєстрі судових рішень.

Обвинувачений – кам’янчанин, на момент скоєння злочинів ніде не працював, крім того, було 9 разів засуджено.

Торік у вересні, близько 20:30, біля одного з житлових будинків він побачив незнайомого чоловіка. На вулиці було темно, йшов дощ, чоловік спіткнувся і впав, обвинувачений вирішив допомогти йому підвестися, і побачив у нього в кишені мобільний телефон ZTE, і вирішив його вкрасти. Суд оцінив вартість телефону у 3410 гривень.

Але на цьому обвинувачений не зупинився. За кілька днів він зустрів свою знайому, з якою вони купили алкогольні напої. Розпиваючи їх, жінка вирішила похвалитися новим телефоном, а також марки ZTE. Чоловік сподобався телефону, і він попросив подивитися його функції, жінка з легкістю погодилася, віддала телефон, а сама кудись ненадовго відійшла. Чоловік тут же зник разом із новеньким гаджетом. Вартість цього смартфона суд оцінив у 1500 гривень.

За кілька днів, уже на автовокзалі, він побачив незнайомого чоловіка з телефоном Samsung, підійшов до нього та попросив зателефонувати. У результаті, втік разом із гаджетом, завдавши при цьому потерпілому збитків у розмірі 780 гривень.

Обвинуваченого упіймали, його засудили за ст. 185, ч.4 (крадіжка, вчинена у воєнний час) та ст. 190, ч.2 (шахрайство, вчинене повторно), та призначили покарання у вигляді позбавлення волі на 5 років та 5 місяців.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых