У Кам'янському жінка ошукувала людей, які хотіли винайняти квартиру

09:26, 28 янв 2023 , Новости Каменского

З огляду на воєнні дії, які точаться на частині теріторії України, особливо гостро постає проблема оренди житла у спокійних районах країни. Попит нерідко перевищує пропозицію, чим починають користуватись нечисті на руку люди.

Так, у Кам'янському була затримана жінка, яка ошукала кількох переселенців з інших областей. При тому, що сама винаймала житло. 31-річна місцева жителька розміщувала в мережі інтернет завідомо неправдиві оголошення про надання в оренду житла, яке сама ж і винаймала. Надалі потенційним орендарям пропонувалося перерахувати на банківську карту аванс за житло. А вже після надходження частини грошей, фігурантка не відповідала на дзвінки та переховувалась. 

Таким чином їй вдалось обдурити переселенців з Донецької та Запорізької областей.

26 січня за погодженням з Кам'янською окружною прокуратурою жінці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Також під час досудового розслідування буде перевірена причетність жінки до скоєння аналогічних злочинів.
 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых