П’ятьох пацієнток, постраждалих у лікарні Кам’янського, виписали додому

14:40, 4 янв 2020 , Новости Каменского
П’ятьох пацієнток, постраждалих у лікарні Кам’янського, виписали додому

Наразі в медзакладі залишається один чоловік, якого теж планують виписати через кілька днів.

"Пятьох пацієнток, яких привезли із лікарні № 9 Кам’янського на Дніпропетровщині, виписали з обласної лікарні імені Мечникова". -про це розповів головний лікар імені Мечникова Сергій Риженко.

Про це повідомляє "Суспільне"

«Пацієнтам проводили гострий гемодіаліз, застосовували усі методи медикаментозного лікування, бо вони були у тяжкому стані, особливо ті перші троє, які були на апаратах штучної вентиляції легень. Вони б без належної реанімації не мали б жодних шансів вижити», – головний лікар лікарні Сергій Риженко.

За словами представниці пресслужби облдержадміністрації Ольги Алєксєєнко, результатів експертизи препарату, який використовували для наркозу, ще немає.

Поліція Кам’янського відкрила кримінальну справу і проводить розслідування.

Нагадаємо, 18 грудня сімох пацієнтів оперували у лікарні Кам’янського. Після цього їхній стан почав погішуватись.Тоді їх привезли до реанімації лікарні Мечникова. 41-річна жінка померла, у інших шістьох відмовляли нирки, серце та печінка.

У обласному департаменті охорони здоров’я повідомили, що імовірна причина – отруєння препаратом для наркозу. Його тимчасово заборонили використовувати у всіх медзакладах України.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых