Житель Каменского создал петицию о запрете салютов

16:30, 6 янв 2020 , Новости Каменского
Житель Каменского создал петицию о запрете салютов

В Каменском зарегистрирована петиция «Про заборону салютів в місті поблизу житлових будинків»

Автор петиции Андрей Гриценко просит городскую власть запретить использование пиротехнических изделий на территории города. Поэтому, 2 января, он зарегистрировал обращение на сайте «Единой системы местных петиций».

«Незважаючи на те, що діє наказ "Правила обігу в України побутових піротехнічних віробів" №1649, в якому зазначено: "використовувати піротехнічні виробі, які створюють ефекти на висоті ближче 100 від лікарень, дитячих садків, шкіл, других громадських споруд та житлових будинків", а також "заборонено використовувати побутові піротехнічні засоби особам в нетверезому стані" кожен рік маємо одне й те саме - під вікнами (добре як не в вікно або на балкон) салюти.

Окрім того, в той час коли в державі тривають бойові дії з моральної точки зору використання салютів взагалі є недоречним».- говорится в петиции.

Во время празднования Нового года на Днепропетровщине от пиротехники пострадали 10 человек, четверо из них — дети. Восемь пострадавших были госпитализированы в больницы.

На сегодня петицию поддержали 36 человек. Что бы петицию рассмотрели власти, она должна набрать не менее 250 голосов. Подписать петицию можно ЗДЕСЬ.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых