“Робота, я тебе люблю”: в мережі показали фото українців, які загинули в авіактастрофі в Ірані

19:08, 8 янв 2020 , Новости Каменского
“Робота, я тебе люблю”: в мережі показали фото українців, які загинули в авіактастрофі в Ірані

У мережі показали, як виглядали дев’ятеро членів екіпажу літака МАУ, які трагічно загинули в результаті авіакатастрофи під Тегераном.

Фото українців в одному дописі на своїй сторінці у Facebook зібрав радник Міністра МВС у Міністерстві внутрішніх справ Євгеній Терехов.

“Екіпаж не гине, вони йдуть в небо! Світла пам’ять”, – написав він.

У катастрофі загинули троє пілотів: Наумкін Олексій Євгенович, Гапоненко Володимир Іванович, Хоменко Сергій Анатолійович.

А також шестеро бортпровідників: Статнік Катерина Олегівна, Матьков Ігор Валерійович, Микитюк Марія Михайлівна, Лихно Денис Михайлович, Овчарук Валерія Євгеніївна, Сологуб Юлія Миколаївна.

Володимир Гапоненко. Командир екіпажу. У нього залишилося двоє дітей.

 

Олексій Наумкін. Інструктор на літаку.

 

Сергій Хоменко. Другий пілот. У минулому був командиром підрозділу Військово-Транспортної авіації України Блакитна стежа. За час роботи Хоменко освоїв пілотування літаків Вoeing-767 і Boeing-737. Його згадують, як справжнього майстри своєї справи.

Катерина Стадник. Бортпровідник. 27 років.

 

 

Марія Микитюк. Бортпровідник. 24 роки. Telegram-канал Nauchan news повідомляє, що Маша Микитюк вчилася в НАУ з 2012-2018 роках. Родом з Івано-Франківська.

 

 

Валерія Овчарук. Бортпровідник. В її профілі в соцмережах зазначено, що родом вона з Луганська, живе в Києві. Дівчина публікувала фото з США, Канади, Індії, Італії, Китаю, Таїланду, Грузії.

“Робота, я тебе люблю” – підписала своє останнє фото Валерія.

 

 

Юлія Сологуб. Бортпровідник. 25 років. Родом з міста Нововолинськ. Була заміжня.

 

Ігор Матьков. Бортпровідник. 34 роки, не був одружений. Закінчив факультет іноземних мов (арабіст) Київського національного лінгвістичного університету, а перед тим навчався в Кіровоградському льотному училищі. Пропрацював в МАУ 10 років.

 

Денис Лихни. Бортпровідник. Навчався в НАУ в 2012-2018 роках. Працював в МАУ всього пів року, але вже запам’ятався багатьом колегам, пише Telegram-канал Nauchan news.

Нагадаємо,що у Тегерані після зльоту розбився літак української авіакомпанії.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых