У Кам’янському відбулись перші матчі відкритого чемпіоната з футболу

09:16, 3 апр 2023 , Новости Каменского
У Кам’янському відбулись перші матчі відкритого чемпіоната з футболу

На стадіоні «Надія» 1 квітня пройшли перші матчі відкритого чемпіоната Кам’янського з футболу серед команд 2008/2009 років народження.

Як повідомив голова Кам`янської Федерації футболу Едуард Коряк, дитячий чемпіонат міста на великих полях, саме в такому форматі, проводиться вперше за роки незалежної України.

В першому матчі зустрілися команди «Надія» (тренер Д.Лоік) та «Академія футболу Кам`янського» (тр. В.Палійчук). Весь матч (за регламентом два тайма по 35 хвилин), «академіки» штурмували ворота суперника. Здалеку били мало, намагаючись прямо завести м`яч у ворота. Потрібно зазначити, що один м`яч в першій половині матчу побував в воротах підопічних Дмитра Лоіка. Але рефері Ігор Зеленський не зарахував його, побачивши положення поза грою. А гравці «Надії» дуже рідко проходили до штрафної «АФК». Все вирішив єдиний гол, забитий командою Академії. За кілька хвилин до завершення матчу, Єгор Похваліт з правого кута штрафної наніс удар, м`яч потрапив у штангу і влетів у ворота. Юнак війшов в історію, як футболіст, забивший перший гол у першому дитячому чемпіонаті міста. За що, отримав від Кам`янської Федерації футболу приз — футбольний м`яч.

Другий матч став дербі команд «Надія», які тренує Іван Бєломицев. Перед грою першої і другої команди, юні футболісти сфотографувались разом. В руках гравці тримали футболку з написом «Влад, ми з тобою». Як пояснив тренер, таким чином футболісти підтримали Влада Овчинникова, який днями отримав травму. З рахунком 2:1 сильнішою виявилася перша команда.

В матчі «Надія» (М.Голік) — «Тайм» (О.Гелетій) рахунок 6:0.

2 квітня відбудуться матчі серед команд 2012 року народження.

09:30 «Надія» (А.Широкий) – «АФК-2» (О.Іванов)

10:30 «Металург» (В.Шевченко) – Верхньодніпровськ

11:30 «Надія» (Д.Лоік) – Царичанка

12:30 «Надія» (М.Голік) – «АФК-1» (О.Іванов).

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых