А що на сцені? Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на поточний тиждень

11:06, 24 апр 2023 , Новости Каменского
А що на сцені? Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на поточний тиждень

Кам’янський театр ім. Лесі Українки цього тижня підготував вистави як для дорослих, так і для дітей.

8 квітня, 18:00, Основна сцена — Авксентій Цагарелі «ХАНУМА», музична комедія на 2 дії

Весела, дотепна, яскрава та чарівна… Гаряча як південне сонце, п’янка як молоде грузинське вино.. Вона перенесе вас до Авлабару, де ви поринете в неповторну атмосферу старого Тбілісі… Жбурне у вир кумедних та веселих пригод… Зачарує музикою… Приголомшить темпераментними танцями… Розсмішить і здивує…. Вона подарує вам море позитивних емоцій, посмішки і гарний настрій.

Вона – це весела музична комедія «Ханума», в яку неможливо не закохатися і яку неможливо забути.

30 квітня, 11:00, Основна сцена — Володимир Гирич «ТРОЄ ПОРОСЯТ», музична казка, 3+

Усе літо поросята гралися, співали та веселилися. Але з настанням перших холодів замислилися: де ж зимувати? Старші брати швиденько збудували хижки із соломи та гілочок.  Наймолодше поросятко цеглинка до цеглинки зводило кам’яний будиночок. Працювало ретельно… У цей час двоє інших поросяток байдикували та насміхалися зі свого трудяги-братика. Лихо не забарилося, і відразу ж з’ясувалося, хто чинив правильно, а хто ні.

30 квітня, 16:00, Нова сцена – ПРЕМ’ЄРА! Іван Нечуй-Левицький «КАЙДАШЕВА СІМ’Я», комедія з елементами суму

В цій виставі піднімається одвічна тема батьків і дітей, свекрух і невісток, які не можуть помиритися в одній хаті. Тож глядачі стануть свідками сімейних конфліктів і сварок які почнуться у родині Кайдашів після одруження двох братів Карпа і Лавріна. Але оскільки це комедія, то все те, що буде відбуватись на сцені неможливо буде сприймати без сміху. А ще глядачів, які встигли придбати квитки на прем’єру, чекають українські пісні, запальні народні танці і справжні українські обряди

Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых