У Кам’янському відбудеться дитячий Відкритий Всеукраїнський турнір з волейболу

19:21, 3 май 2023 , Новости Каменского
У Кам’янському відбудеться дитячий Відкритий Всеукраїнський турнір з волейболу

У Кам’янському, після вимушеної перерви, відбудеться дитячий Відкритий Всеукраїнський турнір з волейболу. Про це на засіданні 2 травня говорили представники Федерації волейболу Кам’янського, СК «Прометей» та ДЮСШ №2 під головуванням начальника управління та спорту Едуарда Коряка.

Так, присутні зазначили, що з 12 по 14 травня на базі СК «Прометей» відбудеться Відкритий Всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат 13-14 років. Усього на зараз заявлено 9 команд. Це спортсмени з Києва, Одеси, Білої Церкви, Миколаєва, Царичанки, Магдалинівки та по дві команди з Прилук та Кам’янського. Організаторами змагань виступлять управління молоді та спорту, Федерація волейболу Кам’янського, СК «Прометей», ГО «Бджола» та ДЮСШ №2 при підтримці міського голови Андрія Білоусова.

 Як зазначила президент громадської організації «Федерація волейболу Кам’янського» Тетяна Борис, такі змагання проводяться у нашому місті не вперше.

 — На жаль, із-за воєнних дій в тому році ми не змогли провести турнір, та зараз ми відновили цю традицію, і готові зустрічати дітей з різних куточків України, які тренуються в спортивних школах та грають у дитячих лігах, — зазначила Борис. – На зборах ми обговорили формат змагань та деталі їх проведення. Впевнена, вони будуть дуже цікаві

 За словами Едуарда Коряка, у турнірі візьмуть участь не аматори, а сильні спортсмени, які вже показали свою майстерність на змаганнях різних рівнів.

 Проте не дитячим волейболом єдині. У нашому місті планується провести пляжні турніри серед ветеранів на лівому березі та на ставку жилмасиву БАМ. За словами волейболіста Василя Поцелуєва, на БАМі пройде три змагання, це Кубок відкриття, який заплановано на 25 травня та кубки БАМу, які відбудуться влітку. Також директор СК «Прометей» Анатолій Івашина запропонував обов’язково провести Кубок Прометея з волейболу серед ветеранів. Про його остаточну дату проведення повідомлять пізніше.

 До речі, зараз Федерація волейболу Кам’янського готується до Кубку України з волейболу серед ветеранів, який пройде з 1 по 10 червня у Хмельницькому у вікових категоріях 50+ і 55+. Бажаємо успіхів нашим спортсменам!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых