Протягом доби українські сили ППО збивали ворожі ракети та БпЛА на сході і півдні

11:38, 7 май 2023 , Новости Каменского

Ворог посилює обстріли мирного населення з різних видів зброї, все частіше використовуються крилаті бомби та важка артилерія, практично кожного дня в бік міст і сіл летять ракети та "шахеди".

Так, ввечері 6 травня, за звітом Повітряного командування "Схід" в районі селища Суха Калина Дніпропетровської області було знищено ворожий ударний безпілотник типу "шахед". За кілька годин до того "жорстко прземлили" ще один БпЛА, ймовірно - "Орлан".

Південні районі України також зазнавали ворожих ударів. ОК "Південь" повідомляє про нічних ракетний удар по Миколаївщині та Херсонщині. Було випущено 5 ракет Х-22 в район Миколаївської області, та 1 - на Херсонщину. Було влучання в промисловий об'єкт, без людських втрат.

В середині минулого дня ворог наніс ще один ракетний удар, імовірно з берегового ракетного комплексу 2 ракетами типу "Онікс". Є влучання в район гідропарку Херсону. Без людських втрат.

Також ворог продовжував наносити повітряні удари із скиданням КАБів та використанням дронів-камікадзе. По Херсонському і Бериславському району спрямував 3 керовані авіабомби,  а також застосував 3 "Ланцети".

Артилерійський обстріл забрав життя 6 співробітників ДСНС УКраїни, які проводили гуманітарне розміновування в одному з населених пунктів Херсонщини.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых