Кам'янські театрали зможуть насолодитись прем'єрою

08:31, 22 май 2023 , Новости Каменского

16 червня, незадовго до закриття сезону, Кам'янський фкадемчний театр імені Лесі Українки представить на глядацький розсуд свою нову постановку - комедію "LUV" за однойменною п’єсою відомого американського драматурга та сценариста М’юррея Шизгала.

За сюжетом двоє давніх друзів Гаррі та Мілт, які колись разом навчалися у коледжі, зустрічаються у досить трагічний для одного з них момент. Попри те, що у них абсолютно різні погляди на життя, та й саме життя у кожного з них склалося по-своєму, з’ясовується, що вони стикаються зі схожими проблемами й кожен із них по-своєму нещасний. Тоді в голові одного з друзів народжується авантюрний план, як можна змінити своє життя на краще. І в цьому плані основна роль відводиться дружині Мілта – Елен.

Вибір цієї п’єси, яку сам Мюррей Шизгал назвав свого часу «чорною комедією з жовтою смугою», для постановки не випадковий. Навіть через 60 років після її написання, вона залишається сучасною та актуальною – залишаючись стовідсотковою комедією, вона водночас торкається довічної проблеми цінності сімейних і дружніх зв’язків, близьких кожному з нас.

"Головний меседж, який ми закладаємо у цю виставу, це те, що над відносинами треба постійно працювати та ні в якому разі не можна скаржитись на обставини й жити своїм минулим, – підкреслює режисер-постановник вистави Артур Прокоп’єв. – Проте, попри такий серйозний підтекст, це буде звичайна комедія, де глядачі будуть сміятись протягом всієї вистави, починаючи з перших хвилин появи акторів на сцені", - зазначили в театрі.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых