Афіша Кам’янського театру ім. Лесі Українки на 21-24 червня

12:36, 20 июн 2023 , Новости Каменского

21 червня, 18:00, Камерна зала, Нова сцена – «МЕЛОДІЇ КОХАННЯ», концертна програма струнної групи оркестру під керуванням засл. артиста України О. Володіна, артистів театру та ансамблю бального танцю «Лілея».

Всі присутні на цьому концерті зможуть поринути в атмосферу романтики та ностальгії, згадати або вперше послухати золоті шлягери кількох поколінь, які зворушують і торкаються серця. У програмі – музика та пісні із фільмів «Історія кохання», «Шербурзькі парасольки», «Хрещений батько», «Професіонал», «Соняшники», «Іграшка», «Ромео і Джульєта», «Титанік», «Шоколад», «Аромат жінки», «Високий блондин у чорному черевику» та ін.

22 червня, 18:00, Нова сцена – «УКРАДЕНЕ ЩАСТЯ», драма за п’єсою Івана Франка.
Шекспірівські за рівнем напруження інтриги та пристрасті розгортаються в невеликому українському містечку. Анна, яку брати примусили вийти заміж за нелюба, змирилася з долею, притерпілася до свого чоловіка Миколи, бо він людина все ж таки добра та мирна. Але одного разу в їх будинку з’являється колишній коханий – Михайло, якого Анна вважала загиблим на війні. Любов, що, здавалося, щезла назавжди, спалахує з новою силою. Три людини виявляються втягнутими у вир нестримних палких почуттів. Виходу з ситуації цього любовного трикутника немає, тому що боротьба за право на щастя йде вже не на життя, а на смерть.

23 червня, 18:00, Основна сцена – «ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ», музична комедія за п’єсою Михайла Старицького.
Хто ж не знає історію про те, як «промотаний цилюрник» Свирид Голохвостий залицявся одночасно на два фронти: до простої дівчини з Подолу красуні Галі і до Проні Прокоповни Сєрковой, яка «в пенціонє всє науки проізошла»? Знаємо, але дивимося знову і знову. Тому, що любимо…

24 червня, 12:00, Основна сцена – Гастролі Дніпропетровської філармонії. «ВІД ДО ДО СІ», естрадно-інтерактивна музична програма для дітей.
Дивовижні та непосидючі друзі-тролі, РОЗОЧКА та РОКСІ, які дуже полюбляють танцювати, співати, грати на музичних інструментах, запрошують вас на надзвичайну зустріч з музикою! Вдало підібрані композиції та ігри будуть цікаві глядачам різного віку: і маленьким, і дорослим.

24 червня, 17:00, Основна сцена – Гастролі Дніпропетровської філармонії. «LOVE. SOUL. LIFE», концертна програма.
Цього вечора всіх шанувальників гарної музики чекає неймовірна подорож у магічний світ душевної музики Соул, яка бере свій початок з 50-х років минулого століття на базі ритм енд блюзу. Це музика, яка одразу зачарувала Америку, а згодом і весь світ. Саме цей стиль став прообразом сучасної поп-музики. Лірична музика Джеймса Брауна, потужний голос Аретти Франклін, незабутня музика Jacson 5 та ще багато іншого…

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых