Кам’янчанка стала віце-чемпіонкою України з боксу

19:17, 30 июн 2023 , Новости Каменского
Кам’янчанка стала віце-чемпіонкою України з боксу

З 19 по 23 червня в Броварах проходив Чемпіонат України з боксу серед студентів, де змагалися близько 150 спортсменів з двадцять одного регіону нашої країни. Кам’янчанка Валерія Капустина стала срібною призеркою турніру у ваговій категорії 66 кг/

У фінальному поєдинку наша землячка, на жаль, зазнала травми ліктя та поступилась боксерці з Кропивницького – Юлії Філіповій. Вже в другому раунді рефері припинив бій на користь суперниці Валерії.

Напередодні, вихованка тренерів Максима Беляєва і Сергія Батракова, перемогла представницю Хмельницької області одноголосним рішенням суддів.

Дівчина розповіла, що займається боксом вже 10 років та за цей час встигла взяти участь у великій кількості всеукраїнських та міжнародних турнірів, а також отримати звання майстра спорту у 2021 році.

Максим Беляєв зазначив, що цьогоріч Валерія стала випускницею Дніпропетровського державного інституту фізичної культури та спорту, тому зараз вона набуває нового досвіду під його керівництвом, вже як тренер.

З гідним результатом дівчину привітали очільник Дніпропетровської обласної громадської організації “Бджола” Олександр Лукашов і начальник Управління молоді та спорту Едуард Коряк.

– Навіть під час повномасштабного вторгнення Росії в України, ми, разом з міським головою Андрієм Білоусовим, намагаємось максимально підтримувати та надавати допомогу нашим спортсменам, – сказав О. Лукашов. – Дякуємо за те, що прославляєте наше місто! Пишаємось вашими досягненнями!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых