В екосистемах Кам’янського та Криворізького районів протягом минулого дня надзвичайники загасили пожежі на площі понад 10 га

07:02, 4 июл 2023 , Новости Каменского

ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Щодня рятувальники Дніпропетровщини ліквідовують загоряння на відкритих місцевостях. Причиною їх виникнення здебільшого є людський фактор: необережне поводження з вогнем чи навмисні підпали – спалювання сухої трави та сміття.

Вчора, 3-го липня, вогнеборці ліквідували займання сухої рослинності на площі 1,9 га на вулиці Центральній Тернівського району у Кривому Розі.  

У селищі міського типу Лихівка Кам’янського району надзвичайники ліквідували загорання сухостою на площі 0,5 га.

Також, ліквідовано масштабну пожежу в екосистемі у селі Перше Травня Апостолівської міської територіальної громади Криворізького району, де вогонь встиг знищити 4,5 га рослинності.

За межами села Ганнівка Широківської селищної територіальної громади Криворізького району вогнеборці ліквідували займання сухої трави на площі 2 га.

Наразі, надзвичайники Дніпропетровщини продовжують ліквідовувати пожежі в екосистемах регіону.

Надзвичайники закликають жителів області бути відповідальними, не випалювати суху траву та сміття, а також не кидати недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку. В разі  займання на відкритій території - негайно телефонувати до Служби порятунку за номером «101».

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых