Поки росія контролює Запорізьку АЕС, увесь світ знаходиться в небезпеці

12:00, 5 июл 2023 , Новости Каменского

Пояснює Центр стратегічних комунікацій.

За інформацією українського командування, окупанти можуть вдатися до провокації на ЗАЕС найближчим часом.

Радіація – це загроза для всіх у світі, і атомна станція повинна бути повністю убезпечена від будь-яких радіаційних інцидентів.

Сили оборони України не порушують норм міжнародного гуманітарного права та не здійснюють екоцид, відстежують та контролюють ситуацію і готові діяти за будь-яких умов.

Єдиним джерелом небезпеки для ЗАЕС є держава-окупант – росія. Є докази мінування атомного об’єкта; міжнародна спільнота про все поінформована.

Відсутність жорсткої реакції світу на теракт на Каховській ГЕС заохочує москву до нових масштабних провокацій в Україні. Тому цього разу обов’язок міжнародної спільноти: зупинити терористичний режим у москві.

Єдина гарантія ядерної безпеки – це повне виведення російських окупаційних військ з території ЗАЕС, демілітаризація об’єкта та його околиць, повернення під контроль України.

російське керівництво використовує мінування ЗАЕС для шантажу України та світової спільноти, щоб зупинити контрнаступ і звільнення українських земель від окупації, та послабити підтримку України з боку західних партнерів.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых