Протягом вихідних на Дніпропетровщині потонули двоє чоловіків, один з них - у місті Кам’янському

16:29, 9 июл 2023 , Новости Каменского

ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

8-го липня трапилось два смертельних випадки на водоймах Дніпропетровщини.

Увечері о 17:52 до Служби порятунку «101» від правоохоронців надійшло повідомлення, що у Дніпровському районі міста Кам’янське, під час купання у річці Дніпро, чоловік зник під водою.

За викликом направлено місцевих надзвичайників.

Рятувальники обстежили 700 кв.м водної поверхні. Разом із працівниками Національної поліції, було оглянуто берегову лінію. Проте зниклого чоловіка не виявили.

Зранку 9-го липня, до пошукових робіт долучилися водолази-рятувальники обласного центру, які знайшли тіло потопельника у 15-ти метрах від берега на глибині 8 метрів.

Надзвичайники вилучили тіло 27 - річного загиблого з води та передали співробітникам поліції.

Другий нещасний випадок на воді стався у селі Новоселівка Піщанської сільської територіальної громади Новомосковського району: під час купання у річці Самара, чоловік зник під водою.

Увечері о 20:40 до надзвичайників надійшло повідомлення, що на базі відпочинку потонув 58 - річний чоловік.  За викликом рушили рятувальники міста Новомосковськ, які обстежили поверхню водойми та берегову лінію, проте чоловіка не виявили. Із настанням темряви пошукові роботи довелося призупинити.

Наступного дня, до місця події прибули водолази комунального підприємства, які знайшли тіло потонулого у 12-ти метрах від берега, на глибині 3 метри, вилучили з води та передали поліцейським.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых