На Дніпропетровщині судитимуть членів наркоугруповання з мільйонними доходами

17:15, 11 июл 2023 , Новости Каменского

У Дніпрі судитимуть чотирьох наркоділків. Їм інкриміновано створення та участь у злочинній організації, незаконне виготовлення, зберігання, перевезення, збут метамфетаміну та вчинення інших злочинів у сфері обігу наркотичних засобів і психотропних речовин.

Розслідуванням встановлено, що мешканець Дніпра створив злочинну організацію для виготовлення та збуту метамфетаміну. До цього «бізнесу» він залучив трьох знайомих, кожен із яких виконував функції за заздалегідь узгодженим планом. «Кришував» незаконну діяльність місцевий правоохоронець.

Спільники виготовляли психотроп у спеціальній нарколабораторії, інгредієнти завозили з-за кордону, замовлення приймали через месенджер та збували дрібними й оптовими партіями на всій території області. Щомісячний обіг із реалізації наркотиків складав майже 5 млн грн.

Під час санкціонованих обшуків за місцями проживання учасників злочинної організації вилучено психотропну речовину, наркотичний засіб – канабіс, спеціальне обладнання, мобільні телефони, банківські карти та грошові кошти.

Наразі четверо обвинувачених перебувають під вартою. За клопотанням прокурора судом накладено арешт на їхнє нерухоме майно.

Крім того оголошено у розшук правоохоронця, який кришував наркобізнес.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых