Раніше судимого мешканця Кам`янського району за пограбування каси автостанції затримав правоохоронець у вільний від служби час

17:12, 7 авг 2023 , Новости Каменского

Грабіжника затримав у вільний від служби  час поліцейський офіцер Верхньодніпровської громади Владислав Космин. Поліція Дніпропетровської області.

6 серпня о 14:50 у Кам`янському  районі до поліції надійшло повідомлення про пограбування автостанції. Зловмисник викрав гроші і мобільні телефони. Поліцейські опитали свідків, опрацювали відео з камер відеоспостереження та дали орієнтир на затримання зловмисника екіпажам патрульної поліції та поліцейським офіцерам громади.

Чоловіка, схожого за  орієнтиром на грабіжника, помітив поліцейський Владислав Космин, який на той час був вихідним і їхав з родиною на відпочинок до річки. Правоохоронець не гаяв часу, почав переслідувати незнайомця, наздогнав, затримав і повідомив про це в поліцію. На місце виїхали службовці відділення поліції № 3 Кам`янського РУП.

З'ясувалося, що затриманий дійсно причетний до пограбування каси. У нього знайшли викрадені в касі гроші, мобільні телефонии та пакет з одягом, в якому він був під час скоєння злочину. Зловмисник переодягнувся,  аби його не впізнали свідки і поліція.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

 

 

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых